Kérj további információkat!

Az olajhoz adjuk a szalonnát, és mérsékelt tűzön zsírjából kisütjük. Megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával.
2019.05.20.
ÉRDEKELA legtöbb korábbi UX specialista diákunknak sikerült új pozícióban elhelyezkednie vagy meglévő munkahelyén előkelőbb pozíciót szereznie.
Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt.
Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt.
Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt.
A zsíron a finomra vágott hagymát aranysárgára pirítjuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a fűszerpaprikát, gyorsan elkeverjük, majd a tűzre visszatéve kevés vízzel felöntjük. A zöldpaprikát és a paradicsomot felkockázzuk, és a pörköltalaphoz adjuk. A zöldpaprika csumáját el kell távolítani, és ellenőrizni kell, hogy nem erős-e, ez esetben erejét távolítsuk el.
Bruttó 200.000 HUF
Bruttó 433.000 HUF
Bruttó 568.000 HUF
Csapatunkban komoly szakmai múlttal rendelkező tapasztalt szakemberek készítenek fel a területen várható kihívásokból.
Képzési Vezető
xLabs
CTO
BKK
Product Manager & Product Strategist
User Experience Researcher
Experience Designer
UX Studio
Plain Language Consultant
Világos Beszéd
Senior Product Designer
Prezi
Design vezető
Mediaworks Hungary Zrt.
CEO, UX Strategist
Ergomania
UI and UX designer
Isobar
Experience Designer
Ergomania
Product Designer
MKB Fintechlab
Az olajhoz adjuk a szalonnát, és mérsékelt tűzön zsírjából kisütjük. Megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával.
Az olajhoz adjuk a szalonnát, és mérsékelt tűzön zsírjából kisütjük. Megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával.
Az olajhoz adjuk a szalonnát, és mérsékelt tűzön zsírjából kisütjük. Megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával.
Az olajhoz adjuk a szalonnát, és mérsékelt tűzön zsírjából kisütjük. Megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával.