Lépj előre a webfejlesztésben! Frontend képzés backend fejlesztőknek

Szeretnéd backend mellett frontend fejlesztést tanulni? Szeretnél tökéletes összhangot funkció és design között a weben? A felhasználók biztosan. Egy felmérés szerint 88%-uk soha nem térne vissza egy olyan weboldalra, ami lassú vagy nehezen kezelhető. A kiemelkedő felhasználói élménynek viszont a háttérben és szemünk előtt futó folyamatok ugyanolyan fontos részei. Az xLabs Backend to Frontend tanfolyamán 2 nap alatt frontendesítjük a backend tudásodat, elméletben és gyakorlatban is, a szakma egyik elismert hazai szakértője segítségével.

decor decor decor

Mikor indul a következő képzés?

2020 Q1. Légy résen!

Előjelentkezem

Építs jövőbiztos karriert!

A backend világában már otthonosan mozogsz, de úgy érzed, ideje más is irányba is bővíteni a tudásod? Szereted kitalálni a webes alkalmazásokat logikáját, de a vizuális megjelenésük is legalább annyira érdekel? Válts backendről full-stackre! Ismerd meg a frontend fejlesztés szemléletmódját és legfontosabb eszközeit, technológiáit és legjobb gyakorlatait: építsd szép és okos weboldalakat HTML-ben, tervezz lenyűgöző vizuális elemeket CSS segítségével, és tedd őket interaktívvá JavaScripttel.

icon

Hogy épül fel az xLabs Backend to Frontend képzés?

Két napig gyakorlunk, melynek során a rövid elméleti szakaszokat hosszú gyakorlati részek egészítik ki.

icon

Mihez fogsz érteni a képzés végére?

A tanfolyam végére átfogó képet kapsz a frontend fejlesztés kulcsfontosságú módszereiről és eszközeiről, trükkjeiről és legjobb gyakorlatairól. Mindezt strukturáltan, érthetően, gyakorlati példákon keresztül, a frontend fejlesztés egyik hazai nagyágyújától.

icon

Mire számíthatsz, miután végeztél?

Olyan gyakorlati tudásra, amit azonnal a projektjeid, a csapatod, az ügyfeleid, a céged és a karriered javára fordíthatsz. Továbbá olyan szakmai kapcsolatokat építhetsz, amiknek jóval a tanfolyam elvégzése után is hasznát veszed.

Érdekel
x-labs team

Miről szól a tanfolyam?

Ahogy az otthoni- és mobileszközeink fejlődnek és erősödnek, a felhasználói felületek lehetőségei kinyílnak, és egy alkalmazás logikájának egyre nagyobb és nagyobb részét tolhatjuk át a szerverről a frontendre. Az xLabs Backend to Frontend tanfolyamán megtanítjuk, hogyan írhatsz jól strukturált HTML-kódot, és fenntartható CSS-t, hogyan keltheted mindezt életre JavaScripttel, és hogy mikor és mire használd a RESTful API-kat, a GraphQL-t, illetve az Angular-, a React- és a Vue-keretrendszert.

Kitől fogsz tanulni?

Az xLabs oktatói között a szakma legjobbjai vannak, akik már szinte minden létező frontend problémával találkoztak. És meg is oldották őket. Ismerkedj meg egyikőjükkel!

profile picture

Fejes Anikó

Frontend Developer

jsconfbp

Anikó több mint tíz éve csöppent a frontendfejlesztés világába és mára igencsak otthonosan mozog benne. Mentorként kezdő programozók útját egyengeti a webfejlesztés izgalmas kihívásai között, fejlesztőként maga is weboldalakat épít, a JSConf Budapest, CSSConf Budapest és a Frontend Meetup Budapest szervezőjeként pedig a frontend fejlesztők közötti tudásmegosztást segíti.

Neked való ez a tanfolyam?

Mindenképp, ha:

- Junior vagy senior webfejlesztő vagy, és szeretnéd bővíteni a szakmai portfóliódat.
- Backend fejlesztéssel foglalkozol, és szeretnél egy nyelvet beszélni a frontendes kollégákkal .

Mit fogsz tanulni?

 • BÖNGÉSZŐK
 • STRUKTÚRÁLT HTML
 • FENNTARTHATÓ CSS
 • AKADÁLYMENTESSÉG

 • MODERN JAVASCRIPT
 • KLIENS OLDALI RENDELÉS
 • FRONTEND KERETRENDSZEREK
 • FP, OOP JAVASCRIPTBEN

 • REST ÉS GRAPHQL
 • NPM INFRASTRUKTÚRA
 • BUILD CI/CD ESZKÖZÖK
 • BÖNGÉSZŐ APIK

Mire elég a 2 nap?

Betekintést nyerhetsz a modern webfejlesztés alapjaiba.
Tudod mire figyelj, ha HTML-t és a CSS-t írsz.
Beszélni fogod a web nyelvét, a JavaScriptet.
Ismerni fogod a leghasznosabb web API-kat.
Megismerkedsz a böngészők működésével.
Átvesszük az alkalmazásfejlesztés teljes eszköztárát a JavaScript-keretrendszerektől (Angular, React, Vue) a CI/CD-eszközökig.

Miért érdemes frontend fejlesztést tanulnod?

2018-ban 23 millió webfejlesztő volt a világon. 2023-ra 27,7 millióan lesznek. A jelenleg aktív weboldalak száma ehhez képest kb. 400 millió.
A látogatók 94%-a kinézete alapján ítél meg egy weboldalt, 48%-uk pedig ez alapján szavaz (vagy nem szavaz) bizalmat a tulajdonosának is.
Mindezt 0,05 másodperc alatt, miután az oldal betöltött. Amire amúgy kb. 2 másodpercet hajlandóak várni.
Már rég túl vagyunk azon, hogy érdemes mobilra optimalizálni egy weboldalt. Az emberek 85%-ának a mobil verzióval szemben még magasabbak az elvárásai.

Miért válaszd az xLabs képzését?

A tanfolyamon a frontend fejlesztés sokéves tapasztalattal rendelkező, elismert szakértőjétől tanulhatsz, aki minden felmerülő kérdésedre válaszol.
Egy szoros és szerteágazó szakmai közösség része lehetsz, amire a képzés alatt és azt követően is számíthatsz.
2 nap, intenzív, 80%-ban gyakorlatból álló képzésen vehetsz részt, ami naprakész, átfogó és piacképes tudást nyújt Budapest szívében.

Órarend

 

Hét E/GY Téma Oktató Dátum Időpont
2 E UX kutatások Barcsi Viktória Október 7. hétfő 18.30 – 22.00

Jelentkezz a képzésre!

Előjelentkezem

Helyszín

Budapest Belváros

FRONTEND ÁTKÉPZŐ WORKSHOP

Kérj további információkat!

background image