xLabs Frontend Tudásfrissítő — Továbbképzés frontend fejlesztőknek

Szinte minden hónapban születik egy új programozási nyelv, hetente kijön egy meglévő nyelv új verziója, és naponta felbukkan egy új JavaScript-keretrendszer. Éppen ezért egy programozó munkakörének legalább olyan fontos része a folyamatos tanulás, mint a kódolás. Az xLabs negyedéves Frontend Tudásfrissítő képzésén egy nap alatt képbe kerülhetsz mindennel, ami új és frontend, a beleértve a legfrissebb és legmenőbb trendeket, technológiákat és eszközöket.

decor decor decor

Mikor indul a következő képzés?

2020.02.16

Jelentkezem

Építs jövőbiztos karriert!

Csak kapkodod a fejed az új nyelvek között, mint a TypeScript, a FlowType, a ReasonML, az Elm, vagy a PureScript? Képtelen vagy követni, hogy most épp melyik keretrendszerre esküszik mindenki a React, a Vue, az Angular és a LitElement közül? Még csak hallomásból ismered a CSS Gridet? Akkor megkönnyítjük a dolgod: az xLabs negyedéves Frontend Tudásfrissítő tanfolyamán egy nap alatt naprakésszé varázsoljuk a frontendtudásodat – gyakorlati példákon keresztül, a szakma egyik elismert hazai szakértőjével.

icon

Hogy épül fel az xLabs Frontend Tudásfrissítő képzés?

Az egynapos tanfolyam 9:00 és 17:00 óra között zajlik, és négy 90 perces foglalkozásból áll, amelyek során végigvesszük, milyen keretrendszerek jelentek meg az elmúlt időben, mi újság API-fronton és hova tart a CSS.

icon

Mihez fogsz érteni a képzés végére?

A tanfolyam végére átfogó képet kapsz a legújabb szemléletekről, módszerekről, eszközökről, és legjobb gyakorlatokról a frontend fejlesztésben. Mindezt érthetően, gyakorlati példákon keresztül, a frontend fejlesztés egyik hazai nagyágyújától.

icon

Mire számíthatsz, miután végeztél?

Olyan gyakorlati tudásra, amit azonnal a projektjeid, a csapatod, az ügyfeleid, a céged és a karriered javára fordíthatsz. Plusz olyan szakmai kapcsolatokat építhetsz, amiknek jóval a tanfolyam elvégzése után is hasznát veszed.

Érdekel
x-labs team

Miről szól a tanfolyam?

Új keretrendszerekről és eszközökről, API tervezésről és kódszervezésről, CSS-ről és CSS-in-JS-ről, vagyis minden olyasmiről, amit egy frontend fejlesztőnek manapság elengedhetetlen tudni, de szinte lehetetlen követni. A radikálisan átalakuló iparágak, üzleti igények és fogyasztói elvárások eredményeként sorra bukkannak fel az új programozási nyelvek, technológiák és paradigmák – ezeknek a világában segít eligazodni a xLabs negyedéves Frontend Tudásfrissítő kurzusa.

Kitől fogsz tanulni?

Az xLabs oktatói között a szakma legjobbjai vannak, akik már szinte minden létező frontend problémával találkoztak. És meg is oldották őket. Ismerkedj meg velük közelebbről!

profile picture

Fejes Anikó

Frontend Developer

jsconfbp

Anikó több mint tíz éve csöppent a frontendfejlesztés világába és mára igencsak otthonosan mozog benne. Mentorként kezdő programozók útját egyengeti a webfejlesztés izgalmas kihívásai között, fejlesztőként maga is weboldalakat épít, a JSConf Budapest, CSSConf Budapest és a Frontend Meetup Budapest szervezőjeként pedig a frontend fejlesztők közötti tudásmegosztást segíti.

Neked való ez a tanfolyam?

Mindenképp, ha:

- Junior vagy senior fejlesztő vagy, és úgy érzed, hogy ideje felfrissíteni, vagy gyarapítani a frontend tudásodat.
- Szeretnél lépést tartani a rohamosan változó techvilággal, de nincs időd a TechCrunchot és a Stack Overflow-t bújni egész nap.
- Ügynökségi oldalon fejlesztesz weboldalakat, és fontos, hogy meg tudj felelni a folyamatosan változó ügyféligényeknek.
- Tagja vagy vezetője vagy egy fejlesztőcsapatnak, és úgy érzed, mindannyiótoknak hasznos lenne egy szakmai továbbképzés.

Mit fogsz tanulni?

 • FRAMEWORKOK
 • APIK
 • ARCHITEKTÚRÁK
 • TÍPUSOSSÁG

 • LAYOUT
 • GRID, FLEXBOX
 • CSS-IN-JS
 • MODULARIZÁLT CSS

 • OOP, FP
 • OSZTÁLYOK
 • HOOKOK
 • ÁLLAPOTGÉPEK

Mire elég az egy nap?

Végre dűlőre jutsz a „React, Vue, Angular vagy LitElement?" kérdésben. Vagy legalábbis közelebb kerülsz hozzá.
Kapsz új ötleteket az állapotok kezelésére az appodban, megnézzük, megy-e még a Redux, vagy már más állapotgépeket használjunk, esetleg lehet-e a GraphQl-t erre is használni.
Tudni fogod, hogyan rendezd a CSS-ed: átvesszük mit érdemes CSS-in-JS-ben tartani, és milyen újdonságok jöttek a CSS szabványban.

Miért érdemes folyamatosan frissen tartani a frontendtudásod?

Az AI jön és mindent visz: a cégek 77%-a valamilyen formában már most is használja. 2021-re pedig az új technológiák 80%-a AI-alapú lesz.
A blockchain is nagyot fog menni: míg 2018-ban 1,5 milliárd dollárt költöttek a vállalatok blokkláncfejlesztésre, 2022-ben várhatóan 11,7 milliárdot fognak.
Minden egyes cikkre, ami a JavaScriptről szól, jut egy, ami szerint a TypeScript az új JavaScript. Vagy a Web Assembly. Vagy a Python. Vagy a Rust.
Az Egyesült Államok internetforgalmának már a 90%-a mobileszközökön bonyolódik, vagyis a mobilfejlesztés és a progresszív webalkalmazások szerepe tovább nő.

Miért válaszd az xLabs képzését?

A tanfolyamon a frontend fejlesztés sokéves tapasztalattal rendelkező, elismert szakértőjétől tanulhatsz, aki minden felmerülő kérdésedre válaszol.
Egy szoros és szerteágazó szakmai közösség része lehetsz, amire a képzés alatt és azt követően is számíthatsz.
Egynapos, intenzív, 80%-ban gyakorlatból álló képzésen vehetsz részt, ami naprakész, átfogó és piacképes tudást nyújt Budapest szívében.

Jelentkezz a képzésre!

Jelentkezem

Helyszín

BUDAPEST BELVÁROSA

FRONTEND NEGYEDÉVES

Kérj további információkat!

background image