Legyél te is élmény tervező.

Az olajhoz adjuk a szalonnát, és mérsékelt tűzön zsírjából kisütjük. Megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával.

decor decor decor

Következő képzések

2019.05.20.

ÉRDEKEL

Neked is jár egy jobb pozícó.

A legtöbb korábbi UX specialista diákunknak sikerült új pozícióban elhelyezkednie vagy meglévő munkahelyén előkelőbb pozíciót szereznie.

icon

ELŐADÁS + WORKSHOP

Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt.

icon

MIÉRT ÉPP UX?

Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt.

icon

TEREMTS ÉRTÉKET!

Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt. Az xLabs-nál a legfinomabb a pörkölt.

TÖBB INFORMÁCIÓ
x-labs team

A lecsó jó cucc

Képzésünkről

A zsíron a finomra vágott hagymát aranysárgára pirítjuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a fűszerpaprikát, gyorsan elkeverjük, majd a tűzre visszatéve kevés vízzel felöntjük. A zöldpaprikát és a paradicsomot felkockázzuk, és a pörköltalaphoz adjuk. A zöldpaprika csumáját el kell távolítani, és ellenőrizni kell, hogy nem erős-e, ez esetben erejét távolítsuk el.

Kíváncsi vagy, hogy kiktől tanulhatsz?

Csapatunkban komoly szakmai múlttal rendelkező tapasztalt szakemberek készítenek fel a területen várható kihívásokból.

posts not found

Kiknek igazán hasznos a UX Intenzív Bootcamp?

Az olajhoz adjuk a szalonnát, és mérsékelt tűzön zsírjából kisütjük. Megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával.

Mire elég a 6 hét?

Az olajhoz adjuk a szalonnát, és mérsékelt tűzön zsírjából kisütjük. Megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával.

Miért érdemes UX-et tanulni ma?

Az olajhoz adjuk a szalonnát, és mérsékelt tűzön zsírjából kisütjük. Megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával.

Miért pont ezt a kurzust válaszd?

Az olajhoz adjuk a szalonnát, és mérsékelt tűzön zsírjából kisütjük. Megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával.

Jelentkezz a képzésre!

Jelentkezek

Helyszín

Frontend

Kérj további információkat!

background image