Építs a biztonságra!

Soha nem volt még ilyen fontos kiberbiztosra menni. Becslések szerint a kibertámadások 2021-re évi hat trilló (igen, tizenkét nullával a hatos után) dollárunkba fognak kerülni. Járj egy lépéssel a black hat hackerek előtt! Az xLabs Security by Design IT biztonsági képzésén végigvesszük a webes alkalmazások és felületek leggyakoribb gyenge pontjait és azt is, hogyan teheted őket hackerállóvá már a tervezésnél.

decor decor decor

Mikor indul a következő képzés?

2020.01.24

Jelentkezem

Építs jövőbiztos karriert!

Hogyan lehet egy weboldalon minimalizálni a kibertámadási felületet? Melyek a leggyakoribb programozói hibákból fakadó biztonsági rések? És hogy lehet ezeket befoltozni már a tervezésnél? Ha webfejlesztő vagy, manapság ugyanolyan fontos, hogy ezekkel tisztában legyél, mint az, hogy tudj JavaScriptben programozni. Ismerd meg a biztonságos programozás legfontosabb alapelveit a gyakorlatban az xLabs Security by Design kiberbiztonsági képzésén!

icon

Hogy épül fel az xLabs Security by Design képzés?

Az egynapos tanfolyam 9:00 és 17:00 óra között zajlik és négy 90 perces foglalkozásból áll, amelyek során egy működő webes alkalmazás sérülékenységein keresztül vesszük végig a leggyakoribb fejlesztői hibákat és azok megoldásait.

icon

Mihez fogsz érteni a képzés végére?

Tudni fogod, hogyan tervezz olyan webes felületeket, amik biztonságosabbak, és megnehezítik a támadók dolgát. Képes leszel a gyakorlatban alkalmazni a biztonságos programozás elveit, eszközeit és legjobb gyakorlatait, hogy már a tervezési fázisban kivédhesd a támadásokat.

icon

Mire számíthatsz, miután végeztél?

Olyan átfogó, azonnal bevethető tudásra, ami manapság minden Full-stack fejlesztő számára elengedhetetlen, és amivel a digitális felületeket, az ügyfeleket és ügyféladatokat, valamint a karrieredet is biztonságban tudhatod.

Érdekel
x-labs team

Miről szól a tanfolyam?

Ki ne emlékezne a 2017-es Equifax botrányra? Az a 143 millió ügyfél, akinek a nevét, születési dátumát, lakcímét, társadalombiztosítási számát és banki adatait lopták el a hitelbiztosító weboldalán keresztül, például biztos. Megmutatjuk, mit tehetsz azért, hogy a te céged ne egy hasonló baki miatt kerüljön a hírekbe: egy nap alatt, a tíz legfontosabb alapelv mentén, egy csomó élő példával.

Kitől fogsz tanulni?

Az xLabs oktatói között a szakma legjobbjai vannak, akik már szinte minden létező biztonsági problémával találkoztak. És meg is oldották őket. Ismerkedj meg egyikőjükkel!

profile picture

Erdélyi Soma

Application Security Engineer

Emarsys

Nemzetközi cég biztonsági szakembereként Soma jól ismeri a leggyakoribb kiberbiztonsági fenyegetéseket és azt is, hogyan lehet kivédeni őket. Hisz abban, hogy a webes alkalmazások és a bennük tárolt adatok biztonsága mindenekelőtt a fejlesztők felelőssége, és rendszeresen tart előadásokat konferenciákon, meetupokon, workshopokon – és persze az xLabs óráin – a legjobb védekezési módszerekről.

Neked való ez a tanfolyam? Milyen feltételei vannak?

Mindenképp, ha:

- Junior vagy senior fejlesztő vagy és úgy érzed, ideje felfrissíteni vagy gyarapítani a tudásodat.
- Pénzügyi, vagy e-kereskedelemi vállalatnál dolgozol fejlesztőként, ahol a kiberbiztonság mindennapos kihívást jelent.
- Ügynökségi oldalon fejlesztesz weboldalakat és nem szeretnéd kitenni az ügyfeleidet a kiberfenyegetéseknek.
- Tagja vagy vezetője vagy egy fejlesztőcsapatnak, és úgy érzed, mindenkinek hasznos lenne, ha ráerősítenétek a kiberbiztonságra.
- A képzés elvégzéséhez szükséged lesz saját számítógépre, webes alapismeretekre, és alap JavaScript tudásra.

Készülj fel hogyan kerüld el a felsorolt támadásokat

  • CAPTCHA ELKERÜLÉSE
  • CSALÁS ONLINE JÁTÉKBAN
  • ÉRZÉKENY ADAT SZIVÁROGTATÁSA

  • XP LOPÁS JÁTÉKOSTÁRSTÓL
  • SZAVAZZ A SAJÁT JAVASLATODRA
  • FELHASZNÁLÓ TÖRLÉSE

  • KOMMENTRENDSZER TÁMADÁSA
  • JOGOSULATLAN ADMIN LOGIN
  • VALÓS ESETTANULMÁNYOK

Mire elég az egy nap?

Megtanulsz hackerfejjel gondolkozni.
Ismerni fogod a módszereket, amikkel már a fejlesztés során biztonságosabbá tehetsz bármilyen weboldalt.
Tudni fogod, hol keresd, és hogyan javítsd ki a biztonsági réseket már működő webes alkalmazásokban.

Miért érdemes biztonságos progamozást tanulni?

Csak 2018-ban félmilliárd személyes adat került illetéktelen kezekbe. Ez óránként 158.727, percenként 2645 és másodpercenként 44 ellopott adatsort jelent.
2020-ra a hackertámadások átlagosan több mint 150 millió dollárjába kerülnek majd a cégeknek.
És nem csak az Equifaxoknak van félnivalójuk. A kibertámadások 65%-át kis- és középvállalkozások ellen követik el.
Ezek közül is a kisvállalkozások a legsérülékenyebbek: majdnem kétharmaduk fél éven belül megszűnik egy ilyen incidens után.
Ez azért is ijesztő, mert a támadások 93%-a akár olyan egyszerű eszközökkel is megelőzhető lenne, mint például a rendszeres szoftverfrissítés.

Miért válaszd az xLabs képzését?

A tanfolyamon Erdélyi Soma sokéves tapasztalattal rendelkező biztonsági szakemberétől tanulhatsz, aki minden felmerülő kérdésedre válaszol.
Egy szoros és szerteágazó szakmai közösség része lehetsz, amire a képzés alatt és azt követően is számíthatsz.
Egynapos, intenzív, 80%-ban gyakorlatból álló képzésen vehetsz részt, ami naprakész, átfogó és piacképes tudást nyújt Budapest szívében.

Jelentkezz a képzésre!

Jelentkezem

Helyszín

Budapest Belvárosa

SECURITY BY DESIGN

Kérj további információkat!

background image